31 oktober 2020

Commercial Night Team

Het Commercial Night Team 2021

From left to right:

Coördinator                                 Valentijn Willemse

Promotional Officer                 Femke Reinders

External Affairs Officer          Romy Reintjens

Treasurer                                       Sharda Hinsenveld

Secretary                                       Karlijn van Houten

Chairman                                       Joep Hurkmans


Vorig jaar heb ik zelf deel uitgemaakt van de Commercial Night commissie. Deze 2020 editie kon helaas niet doorgaan toen Covid-19 om de hoek kwam in maart jongstleden. Toen ik de kans kreeg om de volgende editie te coördineren, kon ik deze kans ook alleen maar met beide handen aangrijpen. Ik hoop er samen met de commissie weer een inspirerende avond van te maken, waar studenten en bedrijven samen kunnen komen. Hopelijk tref ik jullie dan!
-Valentijn Willemse

—————————————————————————————————————————————————————————————————

Ik ben Femke Reinders en zit in mijn derde jaar van de studie international business administration. In mijn tweede jaar besloot ik om lid te worden van Asset Marketing. Het eerste jaar heb ik een informele commissie gedaan waarin ik activiteiten voor de actieve leden mocht organiseren. Heel erg leuk, maar dit jaar wilde ik een toch wat andere commissie. Dit evenement sprak mij gelijk al heel erg aan en hierdoor heb ik ook gekozen om dit jaar deel uit te maken van de Commercial Night commissie. Ik heb er heel veel zin in om er een leuke en interessante editie van te maken!             -Femke Reinders

—————————————————————————————————————————————————————————————————


Mijn naam is Romy Reintjens (20 jaar) en ik zit in mijn derde jaar van Bedrijfseconomie. In 2019 ben ik lid geworden van Asset | Marketing in de activiteiten commissie. Na een jaar lang leuke activiteiten te hebben georganiseerd werd het tijd voor een nieuwe uitdaging! Daarom ben ik dit jaar de External Affairs Officer van de Commercial Night commissie. Ik kijk er naar uit om toffe en enthousiaste sprekers te werven waarmee wij samen een mooie editie kunnen neerzetten van Commercial Night 2021!                                                                                                                                                                                                       -Romy Reintjens

—————————————————————————————————————————————————————————————————

Als derdejaars bachelorstudent Bedrijfseconomie vond ik het tijd om een formeler evenement te organiseren, na twee jaar informele evenementen bij Asset | Marketing te hebben gedaan. Dit was een mooie kans om mijn vaardigheden op sociaal vlak, met cijfertjes en op het gebied van organisatie te verbeteren. Samen met een leuke groep studenten gaan wij een mooi programma neerzetten in het thema van Sustainable Branding.
Ik heb er al erg veel zin in en hoop jullie allemaal in maart te zien!                                                                                                                        -Sharda Hinsenveld

—————————————————————————————————————————————————————————————————

Het leek mij ontzettend leuk om mijn master Business Communication and Digital Media te combineren met een functie in de commissie van de Commercial Night, gezien dit een mooie kans is om nieuwe mensen te ontmoet en verschillende vaardigheden te verbeteren. Mijn doel is om er een ontzettend interessante en inspirerende avond van te maken!              -Karlijn van Houten

—————————————————————————————————————————————————————————————————

Na het organiseren van verschillende informele evenementen tijdens mijn studententijd vond ik het tijd voor een uitdagende formele activiteit. Ik kreeg de kans om de Commercial Night 2021 te organiseren, samen met een enthousiast team van vijf andere marketingstudenten. Het is mooi om te zien dat verschillende toonaangevende bedrijven enthousiast zijn om te spreken over hun commercials en strategieën, zelfs in coronatijd. Het in contact brengen van student en bedrijf, en het daaropvolgende enthousiasme van al deze studenten geeft mij veel voldoening. Ik hoop jullie allemaal op 10 maart te zien!                                                                                                                                                                               -Joep Hurkmans